• Wenda Gesprek

Nieuws

Elize en Floor rijden mooie scores tijdens meetmomenten!

Floor met Milton!

Wenda's jongste leerling Elize Besseling maakte haar wedstrijd debuut in de wedstrijdring tijdens een onderlinge wedstrijd in Berkel-Enschot. Elize die elke twee weken bij Wenda traint, had haar palomino pony Sky meegenomen. Het doel was om een winstpunt te halen, want Elize houdt ook erg van springen. Die winstpunt is meer dan gelukt, want met 199,5 punten wist Elize maar liefst twee winstpunten te halen en dit betekent dat Elize nu ook officieel mag gaan starten tijdens spring wedstrijden!

Floor Bogaers kwam met twee pony's aan de start tijdens meet moment in Bavel en dit ging niet onverdienstelijk. Floor traint elke week bij Wenda en ze startte haar jonge pony Milton in de Klasse L2 en haar pony Igor in de Klasse Z2. Milton liep erg fijn door de proef heen en Floor was super tevreden. De jury waardeerde proef met maar liefst 214 punten en dit is goed voor drie winstpunten!

Igor vond de zandzakken enorm spannend in Bavel, daardoor kreeg floor een paar communicatie foutjes en dit leverde onvoldoendes op. Maar er zaten ook hele mooie onderdelen in de proef. Het resulteerde in 63% met enorm fijn commentaar van de jury.

Wenda feliciteert Elize en Floor met hun mooie behaalde scores!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites