Skip to main content

Nieuws

Elize en Kaatje in de prijzen tijdens wedstrijd in Schijndel!

Kaatje en Jolien!

Wenda's leerlinge Elize Besseling en Kaatje Schoenmakers reisde afgelopen weekend af naar Schijndel, daar stond een dressuurwedstrijd op het programma bij de mooie accommodatie van Manege de Molenheide.

Elize had twee pony's' mee naar Schijndel, met haar Sky kwam ze aan de start in de Klasse AB-L2 en dit ging niet onverdienstelijk. Elize en Sky vormen een prachtige combinatie en krijgen steeds beter die L2 oefeningen onder de knie, de proef in Schijndel was keurig en het resulteerde in een mooie overwinning met 387,5 punten.

Met haar andere pony Igor, die ze voor eigenaren rijdt vormt Elize nog maar kort een combinatie. Maar ze boeken enorme progressie tijdens de trainingen. In de Klasse C-B reed Elize met Igor naar een prima tweede prijs met 401,5 punten in het sterke deelnemerveld.

Tot slot kwam ook Kaatje Schoenmakers aan de start in Schijndel met haar merrie Jolien in de Klasse DE-L2 Jolien en Kaatje waren tevreden over hun proef, Jolien was fijn aan de hulpen van Kaatje en daardoor lieten zette ze een keurige proef neer, dit resulteerde in een mooie 3de prijs met 386 punten.

Wenda feliciteert Kaatje en Elize met hun behaalde prijzen!