Skip to main content

Nieuws

Elize en Tessa in de prijzen tijdens dressuurwedstrijd in Hulten!

Tessa en Jieni (v. Davino)

Wenda's leerlinge Elize Besseling en Tessa van Gils reisde afgelopen weekend af naar Hulten, daar stond bij Spring Flower Stables een dressuurwedstrijd voor paarden en pony's op het programma. Elize kwam met twee pony's aan de start, met haar schimmel Igor kwam ze aan de start in de Klasse C-L1 en met haar pony Sky maakte ze hun debuut in de Klasse B-M1 en dit ging niet overdienstelijk.

Met allebei haar pony's vormt Elize een mooie combinatie en Elize had haar beide pony's goed aan het lopen in Hulten. Met Igor haalde ze een mooie score van 210,5 punten en met Sky 192,5 punten. Hiermee haalde Elize met beide pony's de eerste prijs!

Tessa kwam met haar Davino nakomeling Jieni twee proeven aan de start in de Klasse Z1. Tessa en Jieni trainen sinds kort bij Wenda en maken enorme progressie. Voorheen werd Jieni best wel snel gespannen in de proeven en had Tessa moeite met de eenvoudige wissels. Nu kan Tessa al met veel meer rust door de proeven heen sturen en haalde ze zelfs voor een eenvoudige wissel een 7,5! Kortom Tessa had fijn gereden in Hulten, dit resulteerde in twee maal de tweede prijs met 216,5 en 222 punten!

Wenda feliciteert Elize en Tessa met hun mooie behaalde resultaten!