Skip to main content

Nieuws

Elvira en Sterre behalen mooie winstpunten en prijzen in Haaren

Elvira en Amigo!

Wenda's leerlinge Elvira Dijkers, Sterre vd Loo en Luna Kastelijn kwamen afgelopen zondag aan de start in Haaren, daar werd bij Manege 't Edele Ros een indoor dressuurwedstrijd georganiseerd voor paarden en pony's. Elvira kwam met haar paard Amigo (v. Animo's Hello) aan de start in de klasse ZZ-Licht, Sterre kwam met haar pony Sulaatik's Michelangelo aan de start in de Klasse DE-L2, Luna kwam met haar pony Proud aan de start in de Klasse DE-B.

Voor Elvira en haar paard Amigo was dit hun wedstrijd debuut op ZZ-Licht niveau en dit ging niet onverdienstelijk. De eerste proef had Elvira heerlijk gereden en lukte alle oefeningen. De tweede proef was misschien iets teveel van het goede en kwamen de oefeningen voor Elvira snel achter elkaar en hadden ze iets minder controle. Toch wisten ze allebei de proeven te winnen met twee mooie winstpunten. Een geslaagd debuut dus!

Sterre en haar pony Sulaatik's Michelangelo trainen sinds enkele maanden bij Wenda en had haar pony goed aan de hulpen staan in Haaren. Sterre vormt een mooie combinatie en wisten ook beide proeven te winnen met twee mooie winstpunten.

Voor Luna en haar pony Proud was dit hun tweede officiële wedstrijd in Haaren. Luna en Proud waren erg tevreden over hun proeven in Haaren, de jury waardeerde de proeven met één winstpunt in elke proef. Daarmee viel Luna en Proud net buiten de prijzen, maar Luna is erg blij met haar winstpunten. 

Wenda feliciteert Elvira, Sterre en Luna met hun behaalde resultaten!