Skip to main content

Nieuws

Esmee en Kiora winnen de Klasse L2 en M1 in Hulten

Kiora en Improver (v. Arlando)

Afgelopen weekend stond er bij Springflower Stables in Hulten een dressuurwedstrijd voor paarden op het programma. Hier kwamen verschillende leerlinge van Wenda aan de start en dit ging niet onverdienstelijk.

In de Klasse L2 kwam Esmee vd Wouw met haar Expression nakomeling Lazerus aan de start. Lazerus is erg groot en krijgt steeds meer kracht en balans in de trainingen. Dit is ook terug te zien tijdens de wedstrijden, in Hulten lieten ze een keurige proef zien. Dit werd door de jury beoordeeld met een eerste prijs en 200 punten.

In de Klasse M1 kwam Kiora Koolen aan de start met haar Arlando nakomeling Improver. Improver vond de eerste proef de entourage erg spannend, dit leverde geen winstpunt op. In de tweede proef nam Kiora revanche en lieten ze een correcte proef zien, deze wisten ze te winnen met 185 punten.

In de Klasse Z1 kwam Tessa van Gils aan de start met haar Davino nakomeling Jieni voor twee proeven. Tessa heeft een hele lange wedstrijdpauze van 2,5 jaar gehad door verschillende omstandigheden. Nu waren ze weer klaar om in de wedstrijd ring te verschijnen. Tessa was erg tevreden over haar proeven en het resulteerde in een prima 3de en 4de prijs met 220,5 en 214 punten.

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun behaalde resultaten!