Skip to main content

Nieuws

Esther en Suzanne winnen selectie wedstrijd in Udenhout Klasse Z2 en ZZ-Licht!

Jennifer en Joris (v. Everdale)

Afgelopen zaterdag en zondag stond in Udenhout bij Manege de Vierhoeven de tweede selectie van Kring de Baronie op het programma. Wenda's leerlingen kwamen hier aan de start en dit ging niet onverdienstelijk.

In de Klasse M1 kwam Jennifer van Uden aan de start met haar sympathieke Joris (v. Everdale). Joris vond het juryhokje een beetje spannend, waardoor Jennifer hem net niet optimaal voorgesteld kreeg. Dat was jammer, daardoor vielen ze net buiten de top 10 met 184,5 punten.

In de Klasse M2 kwam Saffira Wever met haar stoere Gigant (v. Oscar) aan de start, ook Gigant vond het juryhokje een beetje spannend. Maar Saffira reed hem vakkundig door de proef heen, helaas gingen allebei de kwart wendingen de mist in en ook in de middengalop sprong Gigant om. Toch vielen ze in de prijzen en werd er een 4de prijs behaald met 189,5 punten

In de Klasse Z2 kwam Esther van Strijp aan de start met haar knappe Elvis (v. Vitens). Elvis vond de poepbakken in Udenhout spannend, maar Esther wist Elvis goed bij de les te houden en het beeld zag er mooi uit. Alleen in de uitgestrekte galop ontstond even een communicatie foutje, maar de jury was erg te spreken over de proef van Esther en Elvis. Dit resulteerde in een mooie overwinning met bijna 66%!

In de Klasse ZZ-Licht kwam Suzanne van Loon aan de start met haar chique merrie Chrystie BR (v. Vivaldi) en dit was voor hun weer de eerste wedstrijd nadat Chrystie BR deze zomer een veulen heeft gehad. Chrystie BR liep een heel fijn drafgedeelte in de proef, de vliegende wissels daar ontstond af en toe een communicatie foutje in. Maar de jury was erg gecharmeerd van de combinatie Suzanne en Chrystie BR dat ze een 1ste en 2de prijs behaalde met bijna 66%!

Wenda wil al haar dames feliciteren met de door hun behaalde resultaten!