• Wenda Gesprek

Nieuws

Floor en Elize goed op dreef tijdens dressuurwedstrijd in Boxtel!

Floor met haar Milton!

Wenda's leerlingen reisde afgelopen weekend af naar Boxtel, daar werd op de buiten terreinen van Manege de Langspier een dressuur wedstrijd voor pony's georganiseerd. Floor Bogaers en Elize Besseling kwamen aan de start in Boxtel, beide dames gebruikte deze wedstrijd op de puntjes op de i te zetten voor de Brabantse Kampioenschappen aankomende weekend in Schijndel.

Zowel Floor als Elize waren in vorm in Boxtel. Floor kwam met twee pony's aan de start, met Milton in de Klasse DE-L2 en met Igor in de Klasse C-Z2. Floor is zeer gemotiveerd en vormt met beide pony's een mooie combi. In Boxtel wist ze met allebei de pony's haar klasse te winnen met Igor scoorde ze 241,5 punten en met Milton 210 punten.

Elize deed niks onder voor Floor, met haar pony Sky vormt Elize een prachtige combinatie en lieten ze een mooie proef zien in Boxtel. De jury was gecharmeerd van de combi en wisten de proef van Elize en Sky te beoordelen met 212 punten en dit was goed voor de overwinning!

Wenda feliciteert Floor en Elize met hun overwinningen!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites