Skip to main content

Nieuws

Floor en Kaatje behalen mooie winstpunten tijdens Meet moment in Bavel!

Floor en Igor

Wenda's leerlingen Floor Bogaers en Kaatje Schoenmakers kwamen gisteren aan de start in Bavel. Het wedstrijd terrein lag er prachtig bij en de regels volgens de RIVM werden goed nageleefd. Kaatje startte haar Doortje in de Klasse DE-L2 en Floor startte haar Igor in de Klasse C-Z2 en dit ging niet onverdienstelijk.

Kaatje en Doortje trainen elke week fanatiek bij Wenda en Kaatje vormt een sympathieke combinatie met Doortje. In Bavel was Kaatje niet helemaal tevreden over de proeven, Doortje was een beetje sterk en daardoor konden niet alle oefeningen secuur uit worden gevoerd. De jury beoordeelde de proeven met 188,5 en 185,5 punten en dus kan Kaatje er weer twee winstpunten erbij schrijven in de Klasse L2.

Floor traint sinds enkele maanden bij Wenda en met haar knappe Igor vormt ze een mooie combinatie. In Bavel was de opdracht voor Floor om rust te houden tijdens de proeven, Igor is heel energie vol en Floor moet dat leren te managen in de proef. Dit lukt in Bavel en daardoor was Floor erg tevreden over haar proeven. Dit resulteerde in 65,5% en 63% en daarmee wist Floor meteen drie winstpunten te behalen!

Goed gedaan Floor en Kaatje!