• Wenda Gesprek

Nieuws

Gezocht stagiaire en een plek vrij voor werkervaringsplek!

Het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur en Dressuurstal Wenda Welten heeft nog ruimte voor een leerling/stagiaire! 

Dressuurstal Wenda Welten is op zoek naar een enthousiaste leerling / stagiaire die graag wil leren en van aanpakken houdt. Een leerling / Stagiaire die Wenda ondersteunt naast haar dagelijkse werkzaamheden. Je doet alle voorkomende werkzaamheden onder andere: stallen mesten, paarden in- en uit de wei / stapmolen, op- en afzadelen, longeren, toiletteren, onderhouden en schoonhouden van de stal en het terrein.

Daarnaast is er ook ruimte voor een werk ervaringsplek voor mensen in de ziektewet (re-integratie) Ben jij of ken jij iemand of evt. een re-integratie organisatie die Wenda kan helpen?

Dressuurstal Wenda Welten is een gecertificeerd stage bedrijf, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door middel van een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen. Voor meer info over Dressuurstal Wenda Welten als stagebedrijf klik dan op de foto van dit nieuwsbericht!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites