Skip to main content

Nieuws

Inschrijving Proefgerichte Clinic Wenda geopend!

Wenda geeft op 6 Oktober een proefgerichte clinic in Udenhout, een ideale voorbereiding op het winterseizoen! Wil jij graag met je pony/paard een klasse hoger starten of nog dingetjes uitproberen in de proef, dat kan op 6 Oktober! Je mag elke proef starten die je wil, Wenda beoordeelt je proef en geeft daarna nog tips en advies!

Daarnaast is fotograaf Maaike Priems aanwezig om de deelnemers vast te leggen op de gevoelige plaat, graag even vooraf aan Wenda doorgeven als je op de gevoelige plaat vast gelegd wilt worden. Tegen een kleine vergoeding worden alle foto's die van jou gemaakt worden, digitaal naar jou verzonden!

Lijkt het jou leuk om mee te doen, geef je dan snel op voor deze leerzame clinic van Wenda! Wenda is KNHS Jurylid, trainer dressuur niveau 4 en Internationaal Lichte Tour amazone!

Opgeven kan door middel van een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam, naam van je paard/pony en de klasse waarin je wilt rijden!