Skip to main content

Nieuws

Josje en Isabelle in de prijzen tijdens dressuur wedstrijd in Steensel!

Isabel en haar Monosabio

Wenda's leerlingen Josje Stassen en Isabelle Kuyck kwamen afgelopen weekend op de mooie accomodatie van Stal Smits in Steensel aan de start tijdens een dressuur wedstrijd voor pony's en paarden. Josje kwam met twee pony's Lady Love en Diva aan de start en Isabelle kwam met Monosabio aan de start en dit ging niet onverdienstelijk.

Josje is net begonnen met wedstrijden rijden, met haar tien jaar heeft ze al veel gevoel voor het rijden en straalt ze plezier af tijden het rijden. In Steensel was Josje met beide pony's goed in vorm, met haar Lady love kwam ze in de Klasse C-B aan de start en ze lieten een keurige proef zien, die werd gewaardeerd met 207 punten en een mooie eerste prijs. Met haar andere pony Diva kwam Josje in de Klasse DE-B aan de start en ook deze rubriek wist Josje te winnen met 202 punten. Een top dag voor Josje en haar pony's.

Bij de Paarden kwam Isabelle met haar Monosabio aan de start in de Klasse B voor twee proeven. Isabelle vormt met haar Monosabio een mooie sympathieke combinatie en lieten twee prima proeven zien in Steensel. De proeven werden beoordeeld door de jury met 189 en 195,5 punten en dit was goed voor twee maal een tweede prijs!

Wenda feliciteert Josje en Isabelle met hun mooie behaalde prijzen!