Skip to main content

Nieuws

Josje Maas wint selectie met topscore van 71% in Loon op Zand!!

Wenda en Havanna tijdens de wedstrijd in Loon op Zand

​Afgelopen weekend stond op de buitenterreinen van Manege 'de Duikse Hoef' in Loon op Zand een dressuur selectie wedstrijd op het programma voor pony's van Kring de Baronie. Meerdere leerlingen van Wenda kwamen hierbij aan de start en de resultaten mogen er wezen!

In de Klasse C-B kwam Linn Kwantes aan de start met haar pony Spirit! Linn en Spirit vormen nog maar kort een combinatie en zette in Loon op Zand twee zeer nette proeven neer, het resulteerde in een mooie 1ste en 2de prijs met 208,5 en 188 punten!

In de Klasse DE-B kwam Kaatje Schoenmakers aan de start met pony Doortje! Ook Kaatje en Doortje vormen nog maar kort een combinatie en Doortje was een beetje sterk in Loon op Zand, toch wist Kaatje een prima proef neer te zetten en dit werd gewaardeerd met 185 punten!

In de Klasse DE-L1 kwam Havanna Claassens aan de start met haar pony Shakira. Havanna en Shakira vormen een sympathieke combinatie en in Loon op Zand zetten ze twee prima proeven neer, dit werd gewaardeerd door de jury met 204 en 192,5 punten en een 1ste en 8ste prijs!

In de Klasse DE-Z1 kwamen twee leerlingen van Wenda aan de start, namelijk Josje Maas en Babette Bleeker. Josje traint al jaren met haar pony Libero bij Wenda en ze lieten in Loon op Zand een keurige proef zien, er werden verschillende achten en zelfs een negen behaald voor een eenvoudige wissel. Josje wist te winnen met een topscore van 71,1% en maar liefst 5% los van nummero 2!! 

Babette en haar pony Chabalito B trainen sinds kort bij Wenda en lieten een correcte proef zien in Loon op Zand, in zijn geheel mogen alle oefeningen met meer impuls worden voorgesteld. Maar ze wisten toch een prima winstpunt te behalen!

Wenda feliciteert haar leerlingen met de mooie behaalde resultaten!