By Wenda Welten on zondag 26 januari 2020
Category: Uncategorized

Kaatje en Doortje behalen mooie 8ste plek op de BK!!

Wenda's leerlingen Kaatje Schoenmakers en Josje Maas kwamen dit weekend aan de start tijdens de Brabantse Kampioenschappen pony's in Schijndel! Kaatje kwam met haar pony Doortje aan de start in de Klasse DE-L1 en Josje kwam met haar pony Libero aan de start in de Klasse DE-Z1.

Voor Kaatje was het haar aller eerste keer dat ze deelnam aan de Brabantse Kampioenschappen met haar pony die ze nu een klein jaartje heeft. Kaatje heeft de laatste periode samen met Wenda keihard getraind om Doortje nog meer aan de hulpen van Kaatje te krijgen. En in Schijndel lieten ze hun beste proef tot nu zien, keurige gereden en nergens een foutje gemaakt. Het resultaat een hele gave 8ste plek in een heel erg sterk deelnemersveld van 24 starts! Goed gedaan Kaatje!

Voor Josje vielen de Brabantse midden in haar toetsen week van school, dus de voorbereiding was niet ideaal. Libero stond er met het losrijden super aan, eenmaal in de ring ontstonden er helaas communicatie foutjes in de proef. Dit leverde dikke onvoldoende's op helaas en zat er een hoge klassering niet in. Super Jammer Josje!


Leave Comments