Skip to main content

Nieuws

L.James (v. Grey Flanell) wint selectie in Eindhoven!

Wenda en L.James tijdens de proef in Eindhoven

Wenda en haar zesjarige L.James (v. Grey Flanell) zijn goed op dreef de laatste weken. Wist ze vorige week de selectie wedstrijd in Etten-Leur te winnen, deed ze dit gisteren dunnetjes over in Eindhoven. Wenda en L.James vormen een prachtige combinatie en ze krijgen de smaak te pakken in de Klasse Z1.

In Eindhoven bij de Eindhovense Manege stond gisteren een selectie wedstrijd op het programma voor de Regio Kampioenschappen. Het is een mooie entourage in Eindhoven, maar ook rumoerig om de ring. L.James was daar een beetje van onder de indruk, maar Wenda wist L.James vakkundig door de proef heen te sturen. De stap en draf onderdelen waren heel mooi aan elkaar gereden, beeld was fijn om naar te kijken. Helaas ontstond in allebei de uitgestrekte galop een foutje, dat was jammer. De twee koppige jury beoordeelde de proef met 69% en dit was goed voor de overwinning een deze sterke rubriek.

Met deze overwinning hebben Wenda en L.James zich gekwalificeerd voor de Brabantse Kampioenschappen in Deurne op 29 juli.