Skip to main content

Nieuws

Leerlingen goed op dreef tijdens dressuurwedstrijd in Hulten!

Kimberley en haar Champion!

Afgelopen weekend stond er in Hulten bij de mooie accommodatie van Spring Flower Stables een dressuurwedstrijd op het programma. Verschillende van Wenda's leerlinge kwamen hierbij aan de start.

Bij de pony's kwam Lois Raes met haar schimmeltje Jill aan de start in de Klasse B-L2. Lois had de dag voor de wedstrijd nog getraind bij Wenda en Lois reed met veel lef de proef binnen en daardoor was Jill goed aan de hulpen. Het resulteerde in een keurige proef was goed was voor een 1ste prijs met 190 punten.

In de Klasse C-M2 kwam Guusje van Rijswijk met haar pony Lily aan de start. Guusje en Lily startte nog maar kort op M2 niveau, maar krijgen de smaak steeds beter te pakken. In Hulten lieten ze een prima proef zien, waar Guusje tevreden over was. Dit resulteerde in een mooie overwinning met 196 punten. Mooi twee winstpunten in the pocket!

Kimberley van Die kwam in de hoogste Klasse aan de start de DE-Z2. Kimberley en haar chique Champion waren lekker aan het rijden in Hulten. Champion was mooi relax en Kimberley kon daardoor lekker rijden. Het resulteerde in een dubbele overwinning met twee keer 66%!

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun eerste prijzen!