Skip to main content

Nieuws

Leerlingen in de prijzen tijdens selectie Kring de Baronie in Tilburg!

Kaatje met Doortje!

Afgelopen weekend stond bij Manege Thielen in Tilburg een selectie dressuurwedstrijd voor pony's op het programma en hierbij kwamen verschillende leerlingen van Wenda aan de start en dit ging niet onverdienstelijk.

Wenda's jongste leerlinge Linn Kwantes kwam aan de start in de Klasse C-L1 met haar pony Spirit. Linn en Spirit hebben een een dipje gehad, maar ze hebben nu de smaak weer te pakken. Ze lieten een keurige proef zien, waarbij in zijn geheel nog met meer activiteit voorgesteld mag worden. Het resulteerde in een prima 3de prijs!

In de Klasse DE-L1 kwam Kaatje Schoenmakers met haar pony Doortje aan de start. Doortje vond de entourage enorm spannend in Tilburg en Kaatje had haar handjes vol aan Doortje. Toch lieten ondanks de spanning een correcte proef zien en dit leverde hun een 7de prijs op!

In de Klasse DE-M1 kwam Havana Claassens aan de start met pony Shakira, ook Shakira vond de entourage een beetje spannend in Tilburg. Havana bleef er goed aan rijden in de proef, alleen er ontstonden teveel slordigheidsfoutjes in de proef voor een hogere score! Volgende keer beter!

Tot slot in de Klasse DE-Z1 kwam Josje Maas aan de start met haar pony Libero. Josje en Libero vormen een prachtige combinatie en in Tilburg lieten ze een nette proef zien, alleen in zijn geheel had de proef met meer activiteit voorgesteld mogen worden. Het resulteerde in een keurige 4de prijs!

Wenda feliciteert haar leerlingen met de door hun behaalde resultaten!