Skip to main content

Nieuws

Leerlingen in de prijzen tijdens wedstrijden in Sleeuwijk, Hapert en Boxtel!

Wenda's leerlingen kwamen afgelopen weekend op meerdere plekken aan de start tijdens dressuurwedstrijden. In Sleeuwijk kwam Ilona Heusschen met haar schimmel aan de start voor twee proeven in de Klasse M1 en dit ging niet onverdienstelijk. Ilona en Edy vormen een sympathieke combinatie en trainen met grote regelmaat bij Wenda, in de trainingen bij Wenda wordt er vooral gewerkt aan het scherper krijgen aan de hulpen en de losgelatenheid van Edy. In Sleeuwijk wisten Ilona en Edy zich naar twee maal een vierde prijs te rijden met 184,5 en 181 punten.

In Hapert kwam Britt vd Borne aan de start met haar merrie Hidden (v. Carlton Hill) voor twee proeven in de Klasse L1. Britt traint sinds kort bij Wenda en maakt enorme progressie in de trainingen. Dit begint zijn vruchten af te werpen in de wedstrijd ring. Met 187,5 en 189,5 punten wist Britt in één proef een vierde prijs te behalen!

In Boxtel kwam Rowena Bertens aan de start in de Klasse M1 met haar merrie Maaike (v. Galaxi). Rowena traint elke twee weken bij Wenda en vormt een mooie combinatie met haar merrie. Ze krijgen de smaak steeds beter te pakken in het rijden van die M1 proeven en het resulteerde in Boxtel in een prima 6de prijs met 61,5% in het sterke deelnemersveld!

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun behaalde prijzen!

Rowena en haar merrie Maaike (v. Galaxi)