• Wenda Gesprek

Nieuws

Manouk Reijrink behaald 4 winstpunten tijdens Meet moment in Hapert!

Wenda's leerlingen Manouk Reijrink en Danny Braat reisde afgelopen weekend af naar Hapert om daar deel te nemen aan een Meet wedstrijd. Manouk die sinds enkele maanden bij Wenda traint kwam aan de start in de Klasse DE-M1 en dit ging niet onverdienstelijk.

Manouk en haar pony Daantje vormen een zeer sympathieke combinatie en de afgelopen periode hebben ze zeer veel progressie geboekt in de trainingen bij Wenda. Met name de nageeflijkheid en de reactie op de hulpen van Daantje is enorm vooruit gegaan. In Hapert had Manouk lekker gereden en kwam tevreden de ring uit. De jury's wisten beiden proeven te beoordelen met 197 punten, wat goed is voor vier winstpunten!!

Ook Danny kwam aan de start in Hapert met zijn stoere fries Doeke in de Klasse M2. Dit was pas hun tweede wedstrijd in deze klasse en in Hapert zette ze hun beste beentje weer voort. Danny stuurde Doeke vakkundig door de proef heen en dit resulteerde in 187 punten, waar Danny tevreden mee was.

Wenda feliciteert Manouk en Danny met de behaalde winstpunten!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.wendawelten.nl/

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites