• Wenda Gesprek

Nieuws

Mooie 3de prijs voor L.James tijdens selectie!

Wenda en L.James thuis in de training.

Wenda en haar stoere knappe L.James (v. Grey Flanell) reisde afgelopen zaterdagavond af naar Geldrop, daar stond op de mooie buiten locatie van Ruitersportcentrum Manege Meulendijks een selectiewedstrijd dressuur voor paarden op het programma. Wenda en haar 6 jarige L.James kwamen aan de start in de Klasse Z1.

Dit werd voor L.James pas zijn vijfde wedstrijd in zijn leven, twee weken geleden maakte L.James zijn debuut in de Klasse Z1 en dit was dus tweede wedstrijd op Z1 niveau. L.James had nog nooit in zo'n entourage als bij Ruitersportcentrum Manege Meulendijks gelopen en wat liep L.James dapper door de baan heen, ondanks dat hij het toch wel spannend vond. L.James liet zich super bewerken en het beeld was mooi om naar te kijken. 

De jury waardeerde de proef met 66,5% en dit was goed voor een mooie 3de prijs in het grote deelnemersveld. Wenda is enorm tevreden over het resultaat en gaat L.James nu verder trainen voor de volgende selectiewedstrijd.

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites