Skip to main content

Nieuws

Mooie 4de prijs voor L.James (v. Grey Flanell) tijdens Brabantse Kampioenschappen!

Wenda, L.James en Mascha die Wenda heeft geholpen tijdens de eerste proef!

Wende kwam gisterenmiddag aan de start met haar mega stoere L.James (v. Grey Flanell) in Schijndel tijdens de Brabantse Kampioenschappen Klasse Z2. Wenda en L.James vormen een prachtige combinatie en voor L.James was dit zijn eerste Indoor Kampioenschap. 

L.James loopt nog maar kort op Z2 niveau, maar boekt enorme progressie in zijn ontwikkeling. In Schijndel stond een erg sterk deelnemersveld op de startlijst, met een super gereden eerste proef van Wenda en L.James wisten ze zich te plaatsen voor de Kür op Muziek.

Voor L.James was dit zijn allereerste Kür op Muziek die hij ging lopen en wat deed hij zijn best in de Kür, echter ontstonden er drie foutjes in het technische gedeelte, dit kostte helaas punten. Maar met een overall vierde prijs met een gemiddelde van 68% kan Wenda voor nu niet meer dan tevreden zijn. L.James heeft zich fantastisch gedragen in Schijndel en Wenda is erg blij met het gevoel wat L.James gaf!

Met deze vierde prijs hebben Wenda en L.James zich geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo, die op 5 maart verreden zullen worden!