Skip to main content

Nieuws

Mooie resultaten in Leende van Wenda's leerlingen

Kaatje en haar merrie Jolien!

Afgelopen zondag stond er in Leende een dressuur wedstrijd op het programma, twee leerlingen van Wenda kwamen hierbij aan de start. Kaatje Schoenmakers met twee pony's Kanan en Jolien en Romy van Hoof met Beauty!

Kaatje kwam met Kanan aan de start in de Klasse DE-B. Kanan is nog een jonge pony die nog weinig ervaring heeft, Kaatje neemt Kanan nu mee naar dressuur wedstrijden om ring ervaring op te doen. In Leende was Kanan super fijn aan de hulpen van Kaatje en lieten ze een keurige proef zien, dit werd gewaardeerd door de jury met  199,5 punten en dit was goed voor een mooie 2de prijs!

Ook Romy van Hoof kwam in de Klasse DE-B aan de start, maar Romy startte haar pony Beauty twee proeven. Romy traint met grote regelmaat bij Wenda en lieten in Leende twee correcte proeven zien. Dit resulteerde in twee maal een 4de prijs met 191,5 en 189,5 punten.

Tot slot had Kaatje ook haar merrie Jolien in Leende bij zich, hiermee kwam ze aan de start in de Klasse DE-M1. In deze rubriek was Kaatje als enige deelnemers, dus ze wist sowieso de eerste prijs te behalen. De stap en de draf onderdelen gingen erg goed in de proef, helaas ontstonden er foutjes in de galop onderdelen. Dit leverde onvoldoendes op, maar ze wisten toch nog een mooie winstpunt te halen.

Wenda feliciteert Kaatje en Romy met hun behaalde resultaten!