Skip to main content

Nieuws

Pleun en Kimberley in de prijzen tijdens selectiewedstrijd in St. Oedenrode!

Kimberley en haar Champion!

Wenda's leerlinge Pleun van Assouw en Kimberley van Die reisde afgelopen weekend af naar St. Oedenrode om daar aan de start te verschijnen tijdens een selectie wedstrijd dressuur voor Regio Brabant. Pleun kwam met haar merrie Finesse aan de start in de Klasse DE-M1 en Kimberley kwam met haar ruin Champion aan de start in de Klasse DE-Z2 en dit ging niet onverdienstelijk.

Zowel Pleun als Kimberley trainen elke twee weken bij Wenda en toevallig hebben zo ook allebei een vos pony onder hun hoede. Pleun en haar Finesse vormen een mooie combinatie om naar te kijken. Ze zijn sinds kort overstapt naar de M1 Klasse, het is nog allemaal niet bevestigd in de proef. Maar ze laten al zeer mooie stukken zien. Het resulteerde in een mooie 3de en 1ste prijs!

Kimberley en haar knappe Champion vormen ook een mooie combinatie. In St. Oedenrode had Kimberley lekker gereden voor haar gevoel, de proef zag er keurig uit. Helaas dacht één jury daar anders over en gaf beduidend minder punten, toch wisten ze nog op een prima derde plek te eindigen!

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun behaalde resultaten!