Skip to main content

Nieuws

Pleun wint de Klasse DE-Z1 in Waalwijk!

Pleun en Finesse tijdens de wedstrijd in Waalwijk!

Afgelopen vrijdagavond stond in Waalwijk een avond dressuur wedstrijd op het programma en hier kwamen Wenda's leerlinge Pleun van Assouw en Danique Mathijssen aan de start. Pleun kwam met haar merrie Finesse aan de start in de Klasse DE-Z1 en Danique kwam met haar stoere Mighty Mike (v. Hometown) aan de start in de Klasse M1.

Pleun heeft sinds kort de overstap gemaakt naar de Klasse Z1, zowel Pleun als Finesse hebben nog nooit eerder op dit niveau gereden. Dus voor zowel Pleun als Finesse zijn sommige onderdelen nieuw. Pleun en Finesse gebruikte de wedstrijd in Waalwijk voor om de proef nog beter onder de knie te krijgen. Het algemene beeld was er sympathiek om naar te kijken en ze wist de rubriek te winnen met net helaas geen winstpunt!

Danique en haar Mighty Mike trainen elke week bij Wenda en krijgen de smaak steeds beter te pakken in die M1 klasse. In Waalwijk ontstonden in de eerste proef nog onnodige fouten, dus in deze proef vielen ze buiten de prijzen. De tweede proef verliep beduidend beter en de jury wist dit te waarderen met 191 punten en dit was goed voor een mooie derde prijs!

Wenda feliciteert Danique en Pleun met hun behaalde resultaten!