• Wenda Gesprek

Nieuws

Prachtige vierde prijs voor L.James (v. Grey Flanell) in de Klasse Z1 tijdens BK in Deurne!

Wenda helemaal rechts op de foto tijdens de prijzenuitreiking in Deurne!

Wenda en haar stoere L.James (v. Grey Flanell) waren afgelopen donderdag en vrijdag te vinden in Deurne, daar werden bij Green Valley Estate de Brabantse Kampioenschappen georganiseerd. Wenda kwam met haar 6 jarige L.James aan de start in de Klasse Z1, voor L.James was dit pas zijn 'zesde' Z wedstrijden. L.James had nog nooit in zo'n entourage als Deurne gelopen, nog nooit een nachtje overnacht in een andere stal. Kortom vele nieuwe indrukken voor L.James, waar hij enorm veel van heeft geleerd.

Door deze nieuwe indrukken, vond L.James het in allebei de proeven soms best spannend, daardoor ontstonden er kostbare fouten in de proef. Dit leverde dikke onvoldoendes op en dit gaat ten koste van de totaal score. Om dan toch vierde te worden in een sterk deelnemerveld als de Brabantse Kampioenschappen kan ik niet meer dan tevreden zijn.

L.James is weer een enorme ervaring rijkere en we gaan de komende weken hard door trainen voor de Nederlandse Kampioenschappen, want daar hebben Wenda en L.James zich voor gekwalificeerd. De Nederlandse Kampioenschappen worden verreden op 18 Augustus in Ermelo! 

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites