• Wenda Gesprek

Nieuws

Stallen beschikbaar voor pensionstalling, trainings en- of verkooppony's / paarden!

Dressuurstal Wenda Welten beschikt over een 20 x 60m all weather buitenbak, een 4 paards stapmolen, 3 was- en poetsplaatsen, 15 ruime stallen van 3,20m x 3,75m, longeercirkel en een aantal weides/paddocks!

Pensionstalling

Dressuurstal Wenda Welten biedt U de mogelijkheid om U eigen pony of paard te stallen. De paarden en ponys die in pension staan komen dagelijks in de wei/paddock of in de stapmolen. De stallen zijn voorzien van houtkrullen en worden dagelijks gemest. De paarden krijgen 4 keer op een dag krachtvoer en 3 keer op een dag ruwvoer. Een eigen zadelkast en dekenrek is beschikbaar! Er kan gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten van de dressuurstal. Ook zijn er mooie uitrij mogelijkheden, zoals langs het Wilhelminakanaal of naar het bosgebied T stuk, waar mooie ruiter routes liggen.

Training

Dressuurstal Wenda Welten biedt u de mogelijkheid om een paard of pony bij haar voor korte, lange of onbepaalde periode in training te zetten. Het trainen en africhten van het paard gebeurt op een correcte en eerlijke manier tot op het hoogste niveau. Waarbij afwisseling in het werk zeer belangrijk is door middel van een buitenrit of aan de longeerlijn. De paarden kunnen door Wenda uitgebracht worden op wedstrijden, maar ook voor de verkoop worden aangeboden.


Instructie

Wenda is gediplomeerd trainer dressuur niveau 4 en Internationaal Lichte Tour Amazone en geeft met haar kennis, vaardigheid, passie en enthousiasme voor zowel de beginner als voor de ambitieuze wedstrijdruiter/amazone les, met als doel het beste uit je paard en ruiter naar boven te halen. Ook wedstrijdbegeleiding is mogelijk bij Dressuurstal Wenda Welten.

Voor meer informatie kunt U gerust contact opnemen met Wenda, een kijkje nemen op de website van de Dressuurstal of kom gerust een keertje langs om Dressuurstal Wenda Welten te bezichtigen en een bakje koffie te drinken.

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites