Skip to main content

Nieuws

Tessa, Esmee en Anne in de prijzen tijdens selectiewedstrijd in Hulten

Anne en L'espoir (v. Giovanni)

Verschillende van Wenda's leerlingen kwamen afgelopen weekend aan de start tijdens selectie dressuurwedstrijd in Hulten. Op de mooie accommodatie van Spring Flower Stables zette Wenda's leerlingen hun beste beentje voort.

In Klasse B kwam Tessa van Gils aan de start met haar van Gogh nakomeling Oliver en ze mochten in de avond van start. Voor Oliver was dit zijn eerste avond wedstrijd, maar ook met kunstlicht was Oliver ontzettend goed aan de hulpen van Tessa. Helaas tijdens één van de laatste onderdelen van de proef schrok Oliver van de coupons ophaalster. Dit was jammer, maar in het grote deelnemersveld wist Tessa en Oliver een mooie 6de prijs te behalen met 380,5 punten.

In de Klasse M2 kwam Esmee van de Wouw met haar grote stoere Expression nakomeling Lazerus aan de start. Esmee en Lazerus vormen een prachtige combinatie en maakte in Hulten hun M2 debuut. Ze lieten een sterk stap en draf gedeelte zien in de galop. Echter in de de galop ontstond er in twee onderdelen even een communicatie foutje, wat onvoldoendes opleverde. Toch behaalde ze een prima 3de prijs met 390,5 punten.

Tot slot in de Klasse Z2 kwam Anne van Nistelrooy aan de start met haar schimmelmerrie L'espoir (v. Giovanni). Anne en L'espoir rijden nog niet zo heel lang in de Klasse Z2 en in Hulten lieten ze een proef zien met hele mooie onderdelen in de proef en sommige onderdelen die nog beter recht gericht kunnen zijn. Maar over het algemene beeld was Anne tevreden en dit resulteerde in een prima 4de prijs met 435,5 punten.

Wenda feliciteert haar leerlingen hun behaalde prijzen!