Skip to main content

Nieuws

Wenda en L.James (v. Grey Flanell) Brabants Kampioen Klasse ZZ-Licht!

Wenda in het midden op het podium met haar mooie sjerp, medaille en statiedeken!

Gisteren was het de eerste dag van de Brabantse Kampioenschappen in Deurne. Op de mooie accommodatie van Green Valley Estate stonde de Z Klasse's op het programma voor zowel de paarden als de pony's. Wenda kwam hier met haar stoere L.James (v.Grey Flanell) aan de start in de Klasse ZZ-Licht. ZZ-Licht is de hoogste klasse van de basissport. 

Wenda en L.James vormen een prachtige combinatie en ze waren de laatste twee wedstrijden al goed in vorm. Deze vorm konden ze vasthouden in Deurne, want L.James deed super zijn best in Deurne. 'S ochtends begonnen Wenda en L.James met een gewone proef, hierin liep L.James met veel zelfhouding en uitstraling rond. Op één klein foutje na, was Wenda enorm tevreden over de proef. Het resulteerde in een mooie 2de prijs met 69,23%

''S middags mochten ze finale rijden, de Kür op Muziek! Op de klanken van Neil Daimond lieten Wenda en L.James een prachtige Kür zien, nergens werd er een foutje gemaakt en alles precies op de muziek uitgevoerd. Kortom in één woord een WAUW Kür, waar Wenda erg blij mee was. Deze Kür wisten ze te winnen met 75,34%!

Dit betekende dat Wenda en L.James met een gemiddeld percentage van 72,29% Brabants Kampioen zijn geworden in de Klasse ZZ-Licht!!!

Wenda is onwijs trots op L.James, hij heeft zo goed zijn best gedaan! Hiermee zijn Wenda en L.James ook geplaats voor de Nederlandse Kampioenschappen op 20 augustus in Ermelo!