Skip to main content

Nieuws

Wenda's leerlingen aan de start tijdens wedstrijd in Udenhout

Anouschka met Kadans (v. Chippendale)

Afgelopen weekend stond bij Manege de Vierhoeven in Udenhout een driedaagse dressuurwedstrijd op het programma, je kon drie inschrijven om te starten. Verschillende van Wenda's leerlinge kwamen één van deze dagen aan de start.

In de Klasse B kwam Britt van Gestel met haar merrie Mistral (v. Total Us) aan de start. Voor zowel Britt als Mistral was dit de allereerste wedstrijd ooit. Mistral vond het een beetje spannend in Udenhout, maar groeide in de wedstrijd. Britt startte Mistral meerdere dagen ze wisten een winstpunt te behalen en dat was het doel. 

In de Klasse L2 kwamen Danqiue Mathijssen en Amy vd Broek aan de start. Danique en haar grote reus Mike (v. Hometown) kwamen ook meerdere dagen aan de start. De eerste dag was Mick beetje fris en ontstond er miscommunicatie in de proef, de andere dag lieten ze keurige proeven zien. Met meerdere winstpunten en in de prijzen met onder andere een 2de prijs was Danique tevreden.

Amy kwam één dag aan de start in Udenhout met haar Fergie. Amy rijdt met haar pony tussen de paarden, wat onwijs stoer is. Ze liet correcte proeven zien, soms een klein foutje erin. Maar over het algemeen was Amy tevreden, ze zat niet in de prijzen maar behaalde wel mooie winstpunten.

Tot slot kwam ook Anouschka vd Bijgaart met twee paarden aan de start in de Klasse M1. Met Lungo (v. Nespresso) en Kadans (v. Chippendale) is ze sinds kort overstapt naar de Klasse M1. Over het algemeen was Anouschka tevreden, ze moet gewoon handiger worden in het rijden van die M1 proeven. Toch wist ze met beide paarden een mooie winstpunt te behalen!

Wenda feliciteert haar leerlingen met de door hun behaalde resultaten!