Skip to main content

Nieuws

Wenda's leerlinge Elize Besseling twee maal Reserve Kampioen van Brabant!!!

Elize met Igor!

Wenda's leerlinge Elize Besseling traint elke twee weken met zeer veel inzet, gedrevenheid en passie bij Wenda. Elize is een natuurtalentje, niet alleen als het gaat om rijden, maar ook de focus en de planning wat er allemaal nog meer bij komt kijken dan alleen een dressuur wedstrijdje rijden.

Met maar liefst twee pony's kwam Elize afgelopen zaterdag aan de start tijdens de Brabantse Kampioenschappen dressuur. In de Klasse C-B reed ze Igor, waar dat ze nog maar heel kort een combinatie mee vormt en in de Klasse AB-L2 reedt ze haar palomina Sky. Elize vormt met beide pony's een prachtige combinatie. Met Igor reed Elize echt een super proef die gewaardeerd werd door de jury met bijna 71% en dit was goed voor een tweede prijs oftewel Reserve Kampioen van Brabant!

Met Sky reed Elize ook een zeer gedurfde proef, deze proef werd gewaardeerd met 66% en ook dit was goed voor een tweede prijs oftewel Reserve Kampioen van Brabant. Wenda is onwijs trots op Elize, die het toch maar even doet om met twee pony's te presteren op het juiste momemt! Chapeau Elize