• Wenda Gesprek

Nieuws

Wenda's Leerlinge Pleun en Elvira winnen in Waalwijk

Eindelijk mogen er weer officiële wedstrijden worden georganiseerd en Wenda's leerlingen Pleun van Assouw en Elvira Deijkers reisde gisteren af naar Waalwijk. Daar werd een dressuurwedstrijd voor pony's en paarden georganiseerd.

Pleun kwam met haar sensibele merrie Finesse aan de start in de Klasse DE-L1 en dit ging niet onverdienstelijk. Pleun en Finesse vormen een mooie combinatie en ze trainen sinds enkele maanden bij Wenda. Finesse heeft heel veel go en het is de taak van Pleun om deze energie onder controle te houden. In Waalwijk lieten ze twee correcte proeven zien en dit waardeerde de jury met 198 en 192 punten en hiermee behaalde Pleun twee maal de eerste prijs!

Elvira kwam aan de start met haar Amigo (v. Animo's hello) in de Klasse ZZ-Licht. Elvira traint al langer bij Wenda en met haar Amigo vormt ze een zeer sympathieke combinatie. In de trainingen wordt er vooral gewerkt aan de oprichting van Amigo en het verfijnen van de ZZ-Licht oefeningen. In Waalwijk had Elvira heerlijk gereden en het resulteerde in twee maal de overwinning met score van 64,7% en 63,4%.

Wenda feliciteert Pleun en Elvira met hun behaalde overwinningen!

Elvira en haar Amigo

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites