Skip to main content

Nieuws

Wenda's leerlingen goed op dreef in Moergestel!

Britt en haar Fiero (v. Argentinus)

​Wenda's leerlinge aan de start tijdens dressuur wedstrijd in Moergestel. Gisteravond vond op de buiten terreinen van RSV Fevior een avond dressuur wedstrijd plaats, hier kwamen Wenda's leerlinge Britt Sol, Saffira Wever en Esther van Strijp aan de start.

Britt kwam met haar stoere Fiero (v. Argentinus) twee proeven aan de start in de gecombineerde L1 en L2 rubriek. Britt vormt een prachtige combinatie met Fiero en had Fiero in Moergestel er goed aan staan. De proeven verliepen naar tevredenheid, al kan op sommige onderdelen de afwerking nog beter. Het resulteerde in een mooie 2de en 3de prijs!

Saffira kwam aan de start met haar sympathieke Gigant (v. Oscar) in de gecombineerde M1 en M2 rubriek. Saffira en Gigant vormen een mooie combinatie, helaas was Gigant in Moergestel niet helemaal bij de les. Maar Saffira wist hem door allebei de proeven vakkundig te sturen. Het resulteerde in een prima 2de en 4de prijs!

Tot slot kwam ook Esther met haar stoere Elvis (v. Vitens) aan de start in de Klasse Z2. Esther heeft Elvis zelf opgeleid naar dit niveau en ze krijgen steeds beter de smaak te pakken. Helaas was in de eerste proef Elvis teveel afgeleid op de entourage en daardoor teveel fouten in de proef. In de tweede proef nam Esther revanche en wist ze Elvis naar de overwinning te sturen!! 

Wenda feliciteert haar leerlingen met de door hun behaalde resultaten!