Skip to main content

Nieuws

Wenda's leerlingen goed op dreef tijdens 1ste selectie in Tilburg!

Britt en haar Inthi (v. Chippendale)

Afgelopen weekend stond voor Kring de Baronie in Tilburg bij Manege Thielen de eerste selectie wedstrijd dressuur op het programma. Hier kwamen drie leerlingen van Wenda aan de start en dit ging niet onverdienstelijk.

Sinds kort lessen de zusje vd Wouw bij Wenda en in Tilburg startte Esmee haar Lazarus (v. Expression) in de Klasse B. Lazarus is een hele grote reus die de tijd heeft gekregen om zich te ontwikkelen. Hier en daar moet Lazarus nog aan kracht winnen, maar tijdens zijn tweede officiële wedstrijd ooit gedroeg hij zich voorbeeldig. In het grote deelnemersveld wist Esmee een 9de prijs te veroveren met 196 punten.

Zus Britt kwam met haar merrie Inthi (v. Chippendale) aan de start in de Klasse L2. Britt en Inthi vormen een prachtige combinatie en lieten in Tilburg een mooie harmonieuze proef zien, dit resulteerde in een mooie 3de prijs met 214 punten.

Ook in de Klasse L2 kwam Rajka Schouteren aan de start met haar Icoon (v. Everdale). Rajka en Icoon trainen elke week meerdere keren bij Wenda, in Tilburg had Icoon last van spanning en daardoor ontstonden er ook een paar storingen in de proef. Daarin tegen zaten er ook hele mooie stukken in de proef en wisten ze een prima 5de prijs te behalen met 202 punten.

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun behaalde resultaten!