Skip to main content

Nieuws

Wenda's leerlingen in de prijzen in Chaam!

Pleun en haar Finesse!

In Chaam stond met Hemelvaarts dag en afgelopen zondag bij de buitenterreinen van Paardensportvereniging De Trouwe Kameraden selectiewedstrijd dressuur voor paarden en pony's op het programma. Wenda's leerlinge Danny Braat en Pleun van Assouw kwamen in Chaam aan de start en dit ging niet onverdienstelijk.

Danny kwam met zijn 3,5 jarige merrie Noxx (v. Vangelis) aan de start in de Klasse L1, Noxx is nog onervaren en heeft pas een paar wedstrijden gelopen. In Chaam was Noxx goed gehoorzaam op de hulpen van Danny en daardoor konden ze een keurige proef laten zien. Dit werd beloond met een mooie 5de prijs met bijna 65% in het grote deelnemerveld.

Pleun kwam met haar merrie Finesse aan de start in de Klasse DE-L2 voor twee proeven. Pleun en Finesse vormen een mooie combinatie en in Chaam was Finesse zeer bewerkbaar en fijn aan de hulpen van Pleun. Daardoor lieten ze een hele mooie harmonieuze proef zien en dit werd gewaardeerd door de jury met bijna 68% en een derde prijs. In de tweede proef deed pleun er nog een schepje boven op en wist ze de proef te winnen met 66%

Wenda feliciteert Danny en Pleun met hun behaalde prijzen!