• Wenda Gesprek

Nieuws

Wenda's leerlingen in de prijzen tijdens dressuurwedstrijd in Schijndel!

Naomi met Faerobic (v. Aerobic)

Afgelopen zondag stond er op de buitenterreinen van Manege 't Schijndelse Woud in Schijndel een dressuurwedstrijd voor paarden op het programma. Verschillende leerlingen van Wenda kwamen hierbij aan de start en dit ging niet onverdienstelijk.

Naomi Seroo kwam met haar stoere vos ruin Faerobic (v. Aerobic) aan de start in de Klasse L1. Naomi traint sinds een aantal maanden bij Wenda en maakt grote stappen in de trainingen. Naomi wordt steeds zelfverzekerder en weet daardoor Faerobic steeds beter aan te voelen en te managen. In Schijndel lieten ze een correcte proef zien en dit werd gewaardeerd door de jury met 195 punten en een mooie 2de prijs!

In de M1 kwamen twee leerlingen van Wenda aan de start, Elke Hoogenboom met haar merrie Kaithlin (v. Electron) en Lotte Rambags met haar merrie Diva (v. Wynton). Lotte kwam twee proeven aan de start in Schijndel en was erg tevreden over het algemene beeld en het gevoel wat Diva Lotte gaf. In allebei de proeven zaten wel kleine storinkjes, maar de proeven werden door de jury beoordeeld met 187 en 192 punten en dit leverde een 5de en 2de prijs op.

Elke kwam één proef aan de start met haar Kaithlin in Schijndel, Kaithlin vind andere paarden erg spannend en daardoor komt Elke nauwelijks aan losrijden toe. Eenmaal in de wedstrijdring kan Elke er meer aan gaan rijden, maar dan heeft Kaithlin eigenlijk al veel energie verspild met het losrijden. Toch lieten ze een prima proef zien en dit werd gewaardeerd door de jury met 194 punten.

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun behaalde resultatan!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites