Skip to main content

Nieuws

Wenda's leerlingen in de prijzen tijdens selectie wedstrijd in Oirschot!

Pleun en Irco Tango (v. Don Tango)

Niet alleen in Udenhout werd selectie wedstrijd verreden, ook in Oirschot stond een selectie wedstrijd op het programma. Ditmaal van Kring Hart van Brabant en ook hier kwamen leerlingen van Wenda aan de start, in de grote en sterke deelnemersvelden.

In de Klasse L1 kwam Elke Hoogenboom aan de start met haar chique merrie Kaithlin Br (v. Electron). Elke heeft het laatste jaar veel pech gehad met blessures van haar zelf en haar andere paard. Onlangs heeft ze deze chique merrie Kaithlin Br aangeschaft en ze vormen nog maar kort een combinatie. In Oirschot vond Kaithlin de entourage nog wel enorm spannend, maar Elke wist vertrouwen van de merrie te winnen en ze lieten een keurige proef zien. Dit leverde een mooie 6de prijs op met 197,5 punten.

In de Klasse L2 kwam Britt Sol aan de start met haar grote stoere Fiero (v. Argentinus). Britt en Fiero vormen een mooie combinatie samen en ook Fiero vond de entourage in Oirschot spannend, maar Britt stuurde Fiero knap langs de bloemetjes. Het leverde een prima proef op, met een klein spanningfoutje voor het achterwaarts gaan. De jury beoordeelde de proef met 195,5 punten en een knappe 6de prijs!

In de Klasse M2 kwam Pleun Donkers met haar knappe Irco Tango (v. Don Tango) aan de start. Pleun traint al vele jaren bij Wenda en maakt de laatste periode grote stappen in de trainingen bij Wenda. Ze zijn pas overgestapt naar de M2 Klasse, maar lieten in Oirschot een lekker voorwaartse proef zien. Dit werd gewaardeerd door de jury met 202 punten en een hele gave 3de prijs!

Wenda feliciteert haar leerlingen met de door hun behaalde prijzen!