By Wenda Welten on donderdag 24 juni 2021
Category: Uncategorized

Wenda's leerlingen rijden mooie scores tijdens Villa Pardoes wedstrijd

Verschillende leerlingen verschenen afgelopen weekend in de wedstrijd ring in Tilburg tijdens het villa pardoes wedstrijd. Dit is nog één van de wedstrijden waar dressuur en springen tegelijkertijd worden verreden op dezelfde dag. Bij de pony's kwam Wenda's jongste leerlinge Elize Besseling met haar pony Sky aan de start in de Klasse B-B. Elize vormt met Sky een prachtige combinatie en Elize is super fanatiek met het paardrijden bezig, in Tilburg behaalde ze een mooie score van 203 punten en dit was goed voor de overwinning.

Ook bij pony's kwam aan de start Floor Bogaers met haar pony Milton in de Klasse DE-L2 en Igor in de Klasse C-Z2. Floor die elke week bij Wenda traint en ook zeer gemotiveerd en enthousiaste amazone is, was over beide pony tevreden in Tilburg. Met allebei de pony's lieten ze prima proeven zien, waar hier en daar nog wel een klein foutje ontstond. Ze wist met beide pony's de proeven te winnen, met Milton 200 punten en Igor 63,5%!

Bij de paarden kwam les- en pensionklant Rajka Schouteren aan de start met haar paard Icoon (v. Everdale) in de Klasse L1. Rajke geniet elke dag van haar paard Icoon en rijdt echt wedstrijden voor haar plezier en kwam in Tilburg met een big smile de ring uit. Rajka had super fijn gereden en in de proef werd nergens een foutje gemaakt, dit resulteerde in een mooie score van 196 punten.

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun behaalde prijzen en scores! 

Leave Comments