By Wenda Welten on vrijdag 26 april 2019
Category: Uncategorized

Wenda's leerlingen succesvol tijdens 2de selectie Kring de Baronie!

​Afgelopen paasweekend stond in Dongen in het teken van de tweede dressuurselectie voor zowel de pony's als de paarden van Kring de Baronie. Verschillende leerlingen van Wenda kwamen hierbij aan de start en dit ging niet onverdienstelijk.

Bij de pony's kwam Josje Maas aan de start met haar chique pony Libero in de Klasse DE-Z1. Josje had haar Libero goed aan het lopen in Dongen en ze zetten een correcte proef neer, de jury wist de proef van Josje en Libero te beoordelen met 62% en een prima 3de prijs in het grote deelnemersveld!

Bij de paarden kwamen Jennifer van Uden en Esther van Strijp aan de start. Jennifer startte haar knappe Joris (v. Everdale) in de Klasse L2 en ze waren goed op dreef in Dongen. Ze lieten een mooie voorwaartse proef zien in Dongen, waarbij de overgangen nog vloeiender getoond kunnen worden. De jury beoordeelde de proef met 195,5 punten en een prima 5de prijs.

In de Klasse Z2 kwam Esther van Strijp aan de start met haar Elvis (v. Vitens). Esther en Elvis vormen een mooie combinatie en in Dongen had Esther haar Elvis goed eraan staan. Hier en daar nog een klein communicatie foutje, maar het algehele beeld is al veel beter. Het resulteerde in een mooie 1ste en 2de prijs met 215 en 400,5 punten.

Wenda feliciteert haar leerlingen met de door hun behaalde resultaten in Dongen!

Leave Comments