Skip to main content

Nieuws

Wenda's leerlingen succesvol tijdens Villa Pardoes Concours in Tilburg!

Havana en Shakira!

Afgelopen weekend werd bij het Equestrian Centre in Tilburg het jaarlijks terugkerend evenement Villa Pardoes Concours georganiseerd, de opbrengsten van deze wedstrijd gaan volledig naar Villa Pardoes. Een zeer mooi gebaar! Er kwamen drie leerlingen van Wenda aan de start tijdens het Villa Pardoes Concours, namelijk:  Linn Kwantes in de Klasse C-L1, Kaatje Schoenmakers in de Klasse D-L1 en Havana Claassens in de Klasse D-L2!

Voor Linn was het haar debuut in de Klasse L1 met haar pony Spirit en wat was Linn zenuwachtig in Tilburg, de proeven verliepen naar tevredenheid. Maar sommige onderdelen kunnen nog secuurder worden uitgevoerd, de jury was enthousiast over Linn en Spirit! Ze wisten maar liefst 206 en 201 punten te behalen en daarmee een 4de en 1ste prijs binnen te slepen!! Een mooi L1 debuut met meteen 4 winstpunten rijker!

Ook voor Kaatje was het haar L1 debuut met haar pony Doortje, Kaatje startte maar één proef en was voor de eerste keer enorm tevreden over haar proef. Kaatje en Doortje vormen een mooie combinatie en de jury wist de proef te beoordelen met 199 punten, daarmee viel ze net buiten de prijzen! Maar ook geslaagd debuut voor Kaatje en Doortje met meteen twee winstpunten rijker!

In de Klasse D-L2 kwam Havana aan de start met haar pony Shakira! Shakira vond één hoek in de ring spannend en daardoor waren sommige onderdelen niet netjes uitgevoerd. Maar de jury zag de kwaliteiten van Havana en Shakira terug in de andere onderdelen en wist ze nog mooie scores te halen van 191,5 en 195 punten en daarmee een 3de en 5de prijs te behalen!

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun behaalde prijzen!