Skip to main content

Nieuws

Wenda's leerlinge aan de start tijdens dressuur wedstrijd in Helvoirt!

Afgelopen zaterdag stond in Helvoirt op de buiten terreinen van Manege de Hoogakker een dressuur wedstrijd op het programma. Ondanks de temperaturen was het prima te doen, de organisatoren hadden extra maatregelen genomen met betrekking tot de warmte. 

In de Klasse B kwam Jente van Antwerpen met haar zwarte merrie Dianca aan de start twee proeven in de Klasse B, dit was tevens hun wedstrijddebuut samen. Jente en Dianca vormen een sympathieke combinatie en lieten voor de eerste keer op wedstrijd twee keurige proeven zien, dit leverde haar een eerste en derde prijs op met 196,5 en 181,5 punten

In de Klasse M1 kwam Chantal Vermeer met haar Ghadir voor twee proeven aan de start in de Klasse M1 en dit ging niet onverdienstelijk. Chantal en Ghadir vormen een mooie combinatie en in Helvoirt was Chantal tevreden over haar proeven. Chantal heeft last van zenuwen, maar dit had ze deze keer goed onder controle en zodoende kon ze twee correcte proeven neerzetten. Dit resulteerde in twee maal een derde prijs met 187,5 en 183,5 punten.

In de Klasse Z1 kwam Heleen Geerts aan de start met haar grote merrie Esprit (v. Furst Romancier). Heleen en Esprit trainen elke week bij Wenda en had even een wedstrijdpauze gehad met Esprit. In Helvoirt lieten ze een prima proef zien wat resulteerde in 212,5 punten, daarmee viel ze net buiten de prijzen!

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun behaalde resultaten!