Skip to main content

Nieuws

Wenda's leerlingen in de prijzen in Udenhout!

Danique en Mick (v. Hometown)

Wenda's leerlingen waren afgelopen weekend goed op dreef in Udenhout, daar stond een dressuurwedstrijd op het programma voor paarden en pony's. Verschillende leerlingen van Wenda kwamen hierbij aan de start en dit ging niet onverdienstelijk.

In de Klasse L2 kwam Sanne vd Pas met haar Madison (v. Dettori) aan de start voor twee proeven. Sanne en Dettori vormen een mooie combinatie en lieten in Udenhout twee correcte proeven zien, dit resulteerde in 3de en 4de prijs met 193 en 187,5 punten.

In de Klasse M1 kwamen maar liefst drie leerlingen van Wenda aan de start, Danique Mathijssen, Ilona Heusschen en Mayke Liebregts. Danique wist zich met haar Mick (v. Hometown) naar een 2de en 3de prijs te rijden met 184 en 187 punten. Mayke en haar May Girl (v. Ferguson) wist een 4de en 6de prijs te behalen met een prima winstpunt. Ilona en haar Edy wisten twee maal een vijfde prijs te halen met net twee keer geen winstpunt.

Bij de pony's kwamen Kimberley van Die en Pleun van Assouw aan de start. Kimberley startte haar Champion in de Klasse DE-Z2 en wist een 1ste en 2de prijs te behalen met percentages van 65,25% en 64,8%

Pleun kwam met haar merrie Finesse aan de start in de Klasse DE-M2 en liet een fijne proef zien, deze werd beoordeeld door de jury met 197 punten en dit was goed voor de eerste prijs!

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun behaalde resultaten!