Skip to main content

Nieuws

Wenda's leerlingen in de prijzen tijdens selectie dressuur wedstrijd in Soerendonk!

Fleur en Binkie!

Afgelopen weekend stonden er meerdere selectie wedstrijden op het programma, zowel in Bavel, Boxtel en Soerendonk werden selectie wedstrijden verreden. In Soerendonk kwamen twee leerlingen van Wenda aan de start, namelijk Josje Stassen en Fleur Vorstenbosch en dit ging niet onverdienstelijk.

Fleur is op dit moment Wenda's jongste leerling en met haar pony Binkie vormen ze een stoere combinatie. In Soerendonk reden ze twee proefjes in de A-BB en wat straalde Fleur tijdens haar proefjes en wat deden ze onwijs hun best. De jury waardeerde het enthousiasme wat Fleur en Binkie uit straalde en ze wisten een mooie 2de en 3de prijs te behalen met 386 en 379 punten.

Josje kwam met twee pony's aan de start in Soerendonk en ze was goed in vorm met beide pony's. Josje straalt één en al plezier uit als ze aan het rijden is en heeft met Lady Love en Diva twee pony's onder het zadel waar ze een prachtig plaatje mee vormt. In Soerendonk wist ze met Lady Love de rubriek C-B te winnen met 388 punten en met haar Diva wist Josje een mooie 2de prijs te behalen in de Klasse DE-B met 397,5 punten.

Wenda feliciteert Fleur en Josje met hun prachtige behaalde prijzen!