Skip to main content

Nieuws

Wenda's leerlingen kwalificeren zich voor het NK!

Luna en haar merrie Proud!

Niet alleen Wenda en haar leerlinge Elize Besseling kwamen aan de start in Deurne tijdens de Brabantse Kampioenschappen, ook Wenda's leerlingen Marion Kluijtmans, Pleun van Assouw en Luna Kastelijns.

Marion Kluijtmans kwam met haar sympathieke ruin Nathan (v. Dettori) aan de start in de Klasse B bij de paarden. Marion traint met grote regelmaat bij Wenda en was al de week van te voren flink zenuwachtig voor de wedstrijd in Deurne. Nathan en Marion deden hun uiterste best in Deurne, helaas reden ze twee keer verkeerd, maar mochten gelukkig wel finale rijden. In het totaal klassement eindigde ze op een achtste plek en dit is goed genoeg voor een ticket voor het NK! 

Bij de pony's kwam Elize met haar andere pony Sky aan de start in de Klasse B-M1, Sky was helaas niet zo goed aan de hulpen van Elize. Dus ze lieten niet helemaal zien wat ze kunnen, maar toch resulteerde het in een derde prijs en dit is goed genoeg voor een ticket voor het NK.

Luna kwam met haar merrie Proud aan de start in de Klasse DE-L1 en dit is pas het tweede seizoen dat Luna wedstrijden rijdt. Luna traint elke twee weken bij Wenda en ze lieten in Deurne een correcte proef zien, dit leverde hun net een plekje op buiten de top 10 en zijn ze helaas niet gekwalificeerd voor het NK.

Tot slot kwam Pleun met haar merrie Finesse aan de start in de Klasse DE-M2 in Deurne. Pleun had haar Finesse lekker aan het lopen en reden voor wat ze waard zijn. Dit leverde twee keurige proeven op, waar Pleun tevreden over was. In het totaal klassement eindigde ze op een vijfde plek en dit is goed genoeg voor een ticket voor het NK!

Wenda is trots op haar leerlingen en ze gaan samen hard trainen voor het NK in Ermelo!