Skip to main content

Nieuws

Wenda's leerlingen succesvol tijdens dressuur wedstrijd in Hapert!

Jasper en Newton (v. Electron)

Afgelopen weekend stond in Hapert bij Manege de Lemelvelden een dressuur wedstrijd voor paarden en pony's op het programma. Verschillende leerlingen van Wenda kwamen hierbij aan de start en dit ging niet onverdienstelijk.

In de Klasse AB-BB kwam Steffie van Boxtel met haar chique pony Silvio aan de start. Steffie traint elke twee weken met veel inzet bij Wenda en ze vormt een prachtige combinatie met Silvio. In Hapert lieten ze een keurige proef zien, die door de jury werd gewaardeerd met 195 punten en dit was goed voor de overwinning!

In de Klasse AB-B kwam Josje Stassen met haar pony Lady aan de start. Josje vormt pas sinds een paar maanden een combinatie met Lady en dit was pas hun tweede dressuur wedstrijd. Lady werd een beetje vlug in de proef, maar Josje wist dit goed te managen en Lady naar een 1ste en 3de prijs te sturen met 193 en 187,5 punten.

In de Klasse L2 kwam Lauren Kraaikamp twee proeven aan de start met haar lang gelijnde merrie Miolympia (v. Hometown). Lauren en Miolympia trainen elke week bij Wenda en had haar Miolympia goed eraan staan in Hapert. Sommige onderdelen kunnen nog netter afgewerkt worden, maar de jury wist de proeven te beoordelen met 202,5 en 193 punten en dit was goed voor een dubbele overwinning!

In de Klasse M1 kwam Jasper van der Vuurst-de Vries aan de start met zijn knappe paard Newton (v. Electron), Newton is een plaatje om te zien en vormt met Jasper een fijne combinatie. In Hapert lieten ze een mooie harmonieuze proef zien en dit resulteerde in een 2de prijs en 199,5 punten. Ook Evelien van de Horst kwam met haar Jenga (v. Tornesch) aan de start in de Klasse M1. Evelien reed met haar Jenga twee proeven, ze viel buiten de prijzen maar behaalde wel 197 en 186,5 punten. Dit betekent drie winstpunten in the pocket en daardoor mag ze nu over naar de volgende klasse!

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun mooie behaalde resultaten!