Skip to main content

Nieuws

Wenda's leerlingen succesvol tijdens dressuur wedstrijd in Kaatsheuvel!

Kaatje en haar Jolien

Gisteren werd er in Kaatsheuvel bij RSV de Kegelaer een meetmoment georganiseerd. Dit is een wedstrijd waar je kan rijden voor winstpunten, maar er worden geen prijzen uitgereikt. Verschillende van Wenda's leerlingen kwamen hier aan de start en behaalde mooie scores.

In de Klasse B kwamen Isabelle van Kuyck aan de start met haar chique schimmel Monosabio voor twee proeven. Isabelle die sinds kort traint bij Wenda met haar paard Monosabio, kwamen na een wedstrijdpauze weer aan de start Dit ging niet onverdienstelijk, want ze wisten naar mooie scores te rijden van 193,5 en 192,5 punten.

In de Klasse M1 kwam Ilona Heusschen met haar sympathieke schimmel Edy aan de start voor twee proeven Ilona traint al jaren bij Wenda en heeft enorme progressie in de trainingen bij Wenda geboekt. De M1 oefeningen raken steeds beter bevestigd en dit komt tot uiting in de proeven. De jury beoordeelde de proeven met mooie scores van 197 en 192 punten!

In de Klasse M2 kwam Esmee vd Wouw één proef aan de start met haar grote reus Lazerus (v. Expression). Esmee had niet de ideale voorbereiding voor haar wedstrijd en was blij dat ze kon starten. De proef verliep naar tevredenheid en werd beoordeeld met een score van 190 punten.

Bij de pony's kwam Guusje van Rijsewijk met haar chique pony Lily twee proeven aan de start in de Klasse C-M2. Guusje traint elke twee weken bij Wenda en vormt een mooie combinatie met Lily. Ze lieten twee correcte proeven zien in Kaatsheuvel en dit werd beoordeeld door de jury met scores van 190 en 189 punten! Nu heeft Guusje de winstpunten binnen om te mogen promoveren naar de Klasse Z1!

Tot slot kwam ook Kaatje Schoenmakers bij de pony's aan de start in de Klasse DE-M2 met haar sympathieke merrie Jolien. Kaatje en Jolien trainen ook elke twee weken bij Wenda en waren prima op dreef in Kaatsheuvel. Jolien was goed aan de hulpen van Kaatje en daardoor was Kaatje tevreden over haar proeven. De jury beoordeelde de proeven met scores van 183 en 182 punten.

Wenda feliciteert al haar leerlingen met het behalen van hun mooie scores!