Skip to main content

Nieuws

Wenda's pony leerlingen ook in de prijzen tijdens Villa Pardoes Concours!

Pleun en haar pony Finesse!

Niet alleen de paarden kwamen aan de start tijdens het Villa Pardoes Concours in Tilburg, ook de pony's kwamen aan de start. Verschillende leerlingen van Wenda reden mee en dit ging niet onverdienstelijk.

In de Klasse DE-B kwam Kaatje Schoenmakers met haar jonge pony Kanan aan de start. Kaatje en Kanon vormen een mooie combinatie en in Tilburg lieten ze een keurige proef zien, dit resulteerde in een prima 6de prijs in het grote deelnemersveld.

In de Klasse C-L1 kwam Elize Besseling aan de start met haar schimmeltje Igor. Elize en Igor vormen een prachtige combinatie en lieten een mooie harmonieuze proef zien, dit leverde haar de overwinning op!

In de Klasse DE-L1 kwam Luna Kastelijn aan de start met haar merrie Proud. Luna en Proud trainen elke twee weken bij Wenda en had haar Proud er goed aan staan in Tilburg. Dit resulteerde in een prima 4de prijs in het grote deelnemersveld.

In de Klasse ABC-M1 kwam Elize Besseling met haar andere pony Sky aan de start. Met haar palomino Sky lieten ze een mooie proef zien, dit leverde Elize een mooie 2de prijs op!

In de Klasse DE-M2 kwam Pleun van Assouw aan de start met haar vosmerrie Finesse. Pleun had hele fijne draf onderdelen in de proef, helaas ontstonden er in de galoponderdelen foutjes. Het leverde hun een vierde prijs op!

Tot slot kwam Kimberley van Die met haar pony Champion in de Klasse DE-Z2 aan de start. Kimberley was niet helemaal tevreden over haar proef in Tilburg, toch leverde het haar een prima 3de prijs op.

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun mooie behaalde resultaten!